You are currently viewing Rodzinne zamieszanie w kuchni – warsztaty kulinarne

Zapraszamy na rodzinne warsztaty online z Ewą Żemojcin i jej córką Basią, podczas których dowiecie się, jak przyrządzić „Słodkie co nieco bez cukru” – słodkie, ale zdrowe przekąski bez cukru i glutenu.

Ewa Żemojcin, która podczas Festiwalu Otwarte Ogrody w 2019 roku odtworzyła kultowe ciastko z cukierni Państwa Koneckich, półbezę podkowiańską, zaprosi nas do swojej pracowni Cukrum Pudrum w Owczarni, przy ul. Chrobrego 1, blisko Podkowy Leśnej. Będzie to też propozycja jak kreatywnie spędzić czas z dziećmi w domu.

Proszę udostępnij to

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print